Български
jet Водни спортове Слънчев бряг www.beach.jetski.bg jet Купи / Продай www.shop.jetski.bg

Вижте всички класирания за купа "Бургас"

Вижте всички класирания за купа "Бургас"
подробна информация

След 3 годишна пауза, Бургас отново ще е домакин на кръг от джетски шампионата

След 3 годишна пауза Централен плаж Бургас отново ще бъде домакин на кръг от републиканския джетски шампионат. Най-добрите джет пилоти в България ще спорят за купа „Бургас“ на 22 и 23 юли (събота и неделя), като състезателното трасе ще бъде в непосредствена близост до моста в морския град.
подробна информация

Кристиян Киров донесе сребро за България от Европейското първенство по джетски в Австрия

Достойно представяне на родните ни пилотите на Европейското първенство по джетски, което се проведе от 5 до 9 юли в Австрия. Крис Киров отнесе сребърната купа в Runabout PRO-AM след драматично Мото 3 и временно лидерство в класирането, Марио Михалев завърши на 9-то място при международния си дебют в Runabout novice stock и Novice Ski (прав джет), а при деца прав джет, Алекс Петров финишира на 6-та позиция.
подробна информация

Българският джетски тим замина за европейското първенство

Българският джетски тим замина днес за европейското първенство, което тази година ще се проведе в Австрия. Кристиян Киров, Марио Михалев и Алекс Петров ще представляват страната ни на континенталния шампионат, като се надяват на добро класиране в отделните категории.
подробна информация

КРИСТИЯН КИРОВ БЕЗ КОНКУРЕНЦИЯ В PRO OPEN СТАРТОВЕТЕ НА РЕПУБЛИКАНСКОТО ПО ДЖЕТСКИ

Близо 2 000 души дадоха старт на Републиканския джетски шампионат този уикенд в град Обзор. По време на официалната церемония, която съвпадна с празника на града и официалния старт на летния сезон
подробна информация

В Обзор ще бъде даден официален старт на републиканския джетски шампионат!

Очакваме ви от 23-25 юни на Централен плаж Обзор!
Официално ще открием летния сезон и ще отпразнуваме празника на град Обзор!
Също така ще бъде даден официален старт на републиканския джетски шампионат!
подробна информация

Страхотно представяне на българските джет пилоти в Тайланд

Българите Кристиян Киров и Александър Петров се представиха страхотно на завършилото днес Световно първенство по джетски в Тайланд. Киров подобри класирането си от миналата година и завърши на пето място, а Петров направи впечатляващ международен дебют при децата и също извоюва петата позиция.
подробна информация

Бронз за България от Световните финали по джетски!

Страхотен успех записа българинът Кристиян Киров, който взе участие в Световните финали по джетски, които се провеждат в Аризона (САЩ). Бургазлията грабна бронзов медал в категорията Novice Runabout Limited. Световните серии са най-значимото състезание в този спорт и успехът на българина е изключително престижен за страната ни.
подробна информация

Българинът Кристиян Киров ще участва на Световните финали по джетски

Най-добрият български състезател по джетски, бургазлията Кристиян Киров ще участва на Световните финали по джетски, които ще се проведат в Аризона (САЩ) от 4 до 10 октомври.
подробна информация

Тотална доминация на „Акулите“ от Слънчев бряг

Под диктовката на пилотите на СК „Съни Бий ч Джетски Рейсинг“ премина поредния кръг от Републиканския шампионат по джетски. На плаж „Перла“ в Приморско Кристиян Киров, Марио Михалев и Даниела Кирова доказаха, че нямат сериозна конкуренция в своите класова.
подробна информация
Jetski.bg Petrol gorivo Black Sea Group Black Sam SeaBreacher.bg AquaSport Акватракс Info Point